وبلاگ

امنیت کارت بانکی - ندای گویا

حفاظت از کارت بانکی

هنگامی که یک کارت بانکی به سرقت می‌رود و یا اطلاعات آن در دست هکرهای اینترنتی قرارمی‌گیرد، به صورت میانگین شما 2 روز فرصت دارید که از ضرر جلوگیری کنید و یا آن را به حداقل برسانید.ما در اینجا راهکار هایی را عنوان می‌کنیم که امنیت کارت بانکی خود را بالا ببرید و همچنین  بتوانید از کارت بانکی خود بهتر محافظت کنید و یا در صورت بروز اتفاق بتوانید آن را بهتر مدیریت کنید.

  • هرچند وقت یک بار صورت حساب‌های بانکی خود را بررسی کنید.

زمان در جرائم اینترنتی یک فاکتور بسیار مهم و تعیین کننده است. هرچه زودتر متوجه دزدی از حساب خود شوید، احتمال اینکه موفق به برگشت پول شوید بیشتر است.از این رو بهتر است به این امر عادت کنید که صورتحساب خود را به صورت هفتگی و یا حتی روزانه چک کنید تا در صورت بروز مشکلی سریع متوجه شوید (سریع تر از بانک) و اقدام به پیگیری نمایید.

  • از رمز کارت بانکی خود محافظت کنید.

هیچگاه رمز کارت بانکی خود را به فروشنده نگویید و همیشه خودتان رمز را وارد کنید. هرگز رمز خود را بر روی کاغذ ننویسید و در کیف خود قرار ندهید تا به هنگام به سرقت رفتن کیف پول خود، کارت های بانکی شما در امان باشد.

  • رمز پویا کارت خود را فعال کنید

حتما و حتما رمز پویا و یا همان رمز یک‌بار مصرف خود را فعال کنید. با فعال کردن رمز پویا احتمال سرقت از حساب شما تقریبا به صفر می‌رسد.

  • با هر وبسایتی پرداخت اینترنتی انجام ندهید.

توجه داشته باشید هر وبسایت اینترنتی و فروشگاه آنلاینی که در فضای مجازی می‌بینید امن نخواهد بود، همیشه قبل از هر پرداخت آنلاینی به نماد‌های اعتماد و پرداخت امن در آن وبسایت توجه داشته باشید. این نمادها نشانگر این است که پرداخت شما امن خواهد بود و مورد اعتماد نهاد های دولتی نیز می‌باشد.

  • ترجیحا از خودپردازهایی استفاده کنید که متعلق به بانک‌ها و یا در نزدیکی بانک میباشند.

در صورت امکان از خودپردازهای اصلی بانک‌ها و آن‌هایی که در نزدیکی بانک هستند استفاده کنید و تا حد امکان از خودپردازهایی که در مترو و یا در جایی دور افتاده می‌باشد استفاده نکنید. نصب دستگاه (skimming) بر روی خودپردازهایی که دروبین امنیتی در اطراف آن نیست راحت تر می‌باشد و احتمال به سرقت رفتن اطلاعات شما بیشتر است.

  • هنگام انجام عملیات با کارت بانکی به یک شبکه اینترنتی مطمعن متصل باشید.

هنگامی که به وای‌فای های رایگان و بدون رمز در مکان های عمومی متصل هستید، با کارت بانکی خود عملیات بانکی را انجام ندهید و حتما به یک شبکه‌ی اینترنتی رمز گذاری شده و مطمعن متصل شوید تا پرداختی امن داشته باشید.

  • در تعیین سوالات امنیتی هوشمندانه عمل کنید.

به هنگام ایمن سازی حساب خود، استفاده از نام حیوان خانگی، نام مادر، نام صمیمی‌ترین دوست خود و غیره به عنوان سوالات حفاظتی بسیار ساده خواهند بود و حساب شما را در معرض خطر قرار می‌دهد. توجه داشته باشید جواب این سوالات امنیتی باید امن باشد نه حقیقت.

  • در صورت بروز مشکل در هنگام عملیات با کارت بانکی به سرعت گزارش دهید.

و برای کلام آخر در صورت بروز مشکل به سرعت مشکل خود را به بانک و جرائم اینترنتی گزارش دهید چرا که زمان مهم ترین فاکتور در پیگیری و بازگشت پول به حساب شما است.

امیدوارم که این مقاله برای شما مفید واقع شود. خوشحال می‌شویم که نظر خود را برای ما ثبت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *