گوجپن یا Qoojpn چیست و آیا این پروژه کلاهبرداری است؟!
اخیرا در شبکه های اجتماعی نام پروژه ای جدید در حوزه رمز ارزها به نام گوجپن یا qoojpn بسیار داغ شده است. هدف اصلی qoojpn همانند imtoaken و یا Bank Of Tron کلاهبرداری و سرقت دارایی است. طبق بررسی انجام شده در سایت qoojpn به سرمایه گذاران این پروژه وعده داده شده که پس از 17 روز امکان برداشت اصل مبلغ سرمایه گذاری را خواهید داشت. اما طبق بررسی های انجام شده توسط تیم ما در شبکه های اجتماعی روز به روز تعداد قربانیان کلاهبرداری qoojpn در حال افزایش است. متاسفانه کاربران پس از 17 روز نمی توانند وارد وب سایت شوند و یا برداشت سود روزانه آنها غیرفعال شده است.
در این مقاله قصد داریم گوجپن یا qoojpn را بررسی کینم و آیا این پروژه ماهیت کلاهبرداری دارد یا خیر؟!
گوجپن یا qoojpn چیست؟
گوجپن ترفندی آشنا! سواستفاده از نام یک شرکت بزرگ که بسیاری از پروژه کلاهبرداری و پانزی از این روش استفاده می کنند. این پروژه ها برای اعتبار بخشیدن و متقاعد کردن سوژه های مورد نظر از اعتبار یک سازمان یا اپلیکیشن بزرگ سواستفاده می کنند. قبل از بررسی کردن اسکم بودن گوجپن یا qoojpn بد نیست نگاهی به برند سازمان انتخاب شده توسط این پروژه بیاندازیم. پروژه qoojpn نام خود را از برند Qoo10 کپی برداری کرده است. برند Qoo10 در سال 2000 در کره جنوبی توسط آقای Yu Yingpe تاسیس شد. پلتفرم Qoo10 در سال 2007 سهم بزرگی در حوزه تجارت الکترونیک به دست آورد. این شرکت در دسامبر 2007 یک مکان مهم استراتژیک در کشور ژاپن برای تجارت الکترونیک، گسترش یافت و سهم بسیار بالایی از تجارت الکترونیک این کشور را به خود اختصاص داد. هم اکنون قوجپن با رشد متوسط سالانه 35 درصد یکی از سریع ترین شرکت های تجارت الکترونیک در جهان مبدل شده است. قوجپن تیم عملیاتی، فروش و برنامه ریزی بسیار قوی داشته در حوزه هایی همچون محصولات آرایشی وزیبایی گرفته، پوشاک و مدلینگ، اسباب بازی، لوازم خانگی، لوازم جانبی و… لوازم مسافرتی فعالیت دارد.
آیا qoojpn همانند سایر پروژه های مشابه کلاهبرداری است؟
پروژه های پانزی، نوعی کلاهبرداری در قرن جدید می باشند که با وعده سودهای نجومی و جذب زیرمجموعه گیری طعمه های خود را انتخاب می کنند. این پروژه های یک نوع از طرح های هرمی هستند. با ظهور ارزهای دیجتیال متاسفانه افرادی سوجو و بسیار خبره با طراحی این نوع پروژه ها قصد سو استفاده از افراد کم اطلاع دارند. این پروژه های هرمی با وعده های عضوگیری به شکلی بسیار حرفه ای طراحی می شوند که گاهی توسط افراد آموزش دیده و اگاه هم قابل شناسایی نیستند. این پروژه ها معمولا با سواستفاده از نام یک شرکت یا سازمان بزرگ خود را معرفی می کنند. با توجه به این توضیحات به راحتی می توان دریافت گوجپن با سوءاستفاده از نام وب سایت معتبر Qoo10 یک طرح پانزی بوده و قصد کلاهبرداری دارد.
پس از بررسی تیم تحقیقاتی ما در شبکه های اجتماعی این پروژه در ایران با شعار “تنها در 3 ماه سرمایه خود را 3 برابر کنید” در حال تبلیغ بوده و سوژه های خود را از این طریق ترغیب به سرمایه گزاری می کند. در همین راستا قصد داریم در این مقاله جهت حفظ سرمایه هموطنان ایرانی این پروژه را بصورت تخصصی بررسی نمائیم. باشد که در این شرایط سخت اقتصادی عزیزان هموطن در دام افراد سودجو قرار نگیرند.
از این رو ما تصمیم گرفتیم تا این پروژه را بررسی کنیم و دریابیم که آیا فعالیت آنها یک فرصت سرمایه گذاری برای مردم و کسب درآمد در این شرایط بحرانی اقتصادی است یا دامی برای افراد ناآگاه و پولدار شدن سردسته پروژه کلاهبرداری گوجپن!
📣پس از این توضیحات به سراغ وب سایت پروژه کلاهبرداری گوجپن (qoojpn) یا قوجپن می رویم و تاریخ شروع به کار آن را بررسی کنیم.
بررسی وب سایت پروژه کلاهبرداری گوجپن (qoojpn) یا قوجپن
در بررسی انجام شده در وب سایت هو ایز (Who.is) این دامنه کمتر از 9 ماه است که ثبت شده است. این در حالیست که پلتفرم Qoo10 همانطور که اشاره داشتیم از سال 2000 راه اندازی و مشغول به فعالیت می باشد.
چه پروژه هایی در این حوزه کلاهبرداری کرده اند؟!
پروژه های زیادی در این حوزه بوجود آمدند و با وعده سود تضمینی افراد زیادی را به دام خود انداختند. معروف ترین این پروژه ها، Bank Of Tron و Eco Smart بودند. این پروژه ها بعد از شش ماه سوددهی به افراد سرمایه گذار از صحنه روزگار محو شدند و میلیون ها دلار سرمایه افراد سرمایه گذار از بین رفت. ضرب المثل معروفی وجود دارد که می توان برای چنین پروژه هایی به کار برد: پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود. پروژه های اسکم (کلاهبرداری) از دیرباز وجود داشته و پایان نخواهند داشت. این پروژه ها با ترغیب افراد به زیرمجموعه گیری و وعده سود های نجومی افراد را در دام خود کشانده و در آخر این افراد هستند که سرمایه خود را از دست می دهند.
آیا مدیران وب سایت گوجپن (qoojpn) ایرانی هستند؟!
پس از بررسی ترافیک سایت متوجه شدیم درصد زیادی از ترافیک این وب سایت را کاربران ایرانی تشکیل میدهند و رتبه این وب سایت در ایران 26482 می باشد. این رتبه الکسا نشان دهنده استقبال کاربران ایرانی از این وب سایت کلاهبردار می باشد و بزودی باید شاهد از دست رفتن سرمایه تعداد زیادی از هموطنان ایرانی باشیم. با توجه به تبلیغ بسیار زیاد این وب سایت در کانال های تلگرامی، یوتیوب و اینستاگرام ایرانی می توان حدس زد که طراحان این وب سایت مبتدی، ایرانی باشند و یا هدف این وب سایت کاربران ایرانی باشند.
وب سایت کلاهبردار گوجپن (qoojpn) توسط یک سری کلاهبردار نه چندان حرفهای ایجاد شده و سودهای نجومی و مادامالعمر را به شما وعده میدهد. لطفا قبل از ثبت نام در آن و معرفی کردنش به دوست و آشنا، به این فکر کنید که گوجپن (qoojpn) دقیقا به چه فرمول اقتصادی شگفت انگیزی دست پیدا کرده که میتواند هر روز سودی نجومی را به کاربران خود پرداخت کند؟!
اپلیکیشن گوجپن
تمامی اپلیکیشن های معتبر جهانی در استورهای رسمی مانند گوگل پلی و اپ استور قابل دانلود می باشند. اما اپلیکیشن گوجپن در هیچ یک از استورهای رسمی اندروید و ios وجود نداشته و فقط در سایت این پروژه قابل دانلود می باشد. همین روش می تواند یکی از راه های سرقت اطلاعات افراد باشد.
سوالات متداول در خصوص گوجپن
آیا با پروژه گوجپن می توان درآمد دلاری کسب کرد؟
علیرغم کاهش قیمت ارزهای دیجیتال در یکسال گذشته، این باز در میام کاربران محبوبیت بسیار زیادی دارد. خیلی از افراد تنها راه چند برابر کردن پول خود را ارزهای دیجیتال می دانند. همین موضوع باعث شده تا روز به روز پروژه های کلاهبرداری همانند گوجپن با نیت سو استفاده از افراد کم اطلاع رشد کنند. اگر قصد درآمد دلاری در حوزه کریپتو کارنسی دارید بهتر است ابتدا آموزش ببینید.
آیا پروژه قوجپن معتبر است؟
با توجه به موارد ذکر شده در این مقاله و بررسی اعتبار آن براساس فاکتور های مختلف دریافتیم که پروژه قوجپن معتبر نیست. طرح های پانزی که به عنوان طرح هرمی نیز شناخته می شود، یک کلاهبرداری کلاسیک هستند. در این راهاندازی، با دعوت افراد بیشتر به این پروژه، پاداش دریافت میکنید. هر پولی که به این طرح وارد می شود به عنوان پرداخت برای افراد بالاتر در هرم استفاده می شود. زمانی که قربانی دیگری پیدا نشود، این طرح معمولاً از بین میرود.
آیا سرمایه گذاری در پروژه qoojpn سودآور است؟
به طور قطع خیر. در حالی که ممکن است نتوانید از هوشمندانه ترین کلاهبرداری ها جلوگیری کنید، مهم است که اجازه ندهید حرص و طمع شما بر توانایی شما برای شفاف فکر کردن غلبه کند. بنابراین، پیروی از اساسی ترین قانون اجتناب از سرمایه گذاری در پروژه qoojpn می تواند منطقی باشد.
نتیجه گیری
قطعا پروژه های ذکر شده اولین و آخرین پروژه های کلاهبرداری نبوده و تازمانی که اشخاص ناآگاه در این پروژه ها سرمایه گذاری می کنند افراد سودجو را ترغیب به طراحی چنین پروژه هایی میکنند. این اشخاص هستند که نباید سرمایه خود را بدون تحقیق در چنین پروژه های بدون پشتوانه ای به خطر بیاندازند.
نویسنده: مهندس احمد یزدانی فعال حوزه رمز ارزها
دیدگاهتان را بنویسید