نسل جدید خودپردازها
خودگردان چیست؟ این روزها که ویروس کرونا اصلیترین دغدغه مردم در سراسر دنیا میباشد، رفتن به شعب بانکی و سروکار داشتن با پول نقد یکی از آلودهترین مکانهایی است که احتمال ابتلا به ویروس کرونا بسیار بالاست. در پی این خطرات بانک مرکزی مبلغ کارت به کارت را افزایش داد تا از مراجعه به شعب بانکی بکاهد. و همچنین دریافت پول نقد در شعبات بانکی را ممنوع کرد. پس تکلیف افرادی که پول نقد در اختیار دارند و نیاز به واریز آن به حساب خود دارند چیست؟
این جا است که پای نسل جدید خودپردازها به نام خود گردان به میان میآید. خودگردان ها راه حلی برای واریز وجوه نقد به حسابهای بانکی بدون مراجعه با شعب بانکی است. اما چگونه؟ خود گردان چه ویژگیهایی دارد؟
خودگردان و یا CRS سیاری از خدمات بانکی را ارائه میدهد. همه تراکنش هایی که با خودپرداز قابل انجام است، توسط خودگردان هم انجام می شود، اما خودگردان قابلیت دریافت و واریز پول به حساب را هم دارد.
ماشین خودگردان بانکی، آینده خودپرداز
برخی از بانکهای کشور از جمله بانک ملی ایران، سامان، شهر، آینده، اقتصاد نوین، انصار، حکمت ایرانیان، صادرات، ملت و ایران زمین دستگاه خودپرداز خودگردان را عملیاتی کردند و هم اکنون بیش از ۱۳۰۰دستگاه ماشین بانکی خودگردان در سراسر کشور به صورت فعال وجود دارد.
خودگران ها در کجا نصب می شوند؟
به مرور، همه شعب اصلی بانک ملی ایران به جای خودپرداز، خود گردان خواهند داشت. همچنین مراکز خرید و پرجمعیت که گردش فیزیکی پول در آنها زیاد است به خودگردان مجهز خواهند شد.
در صورت به وجود آمدن مشکلاتی مانند پر شدن دستگاه از اسکناس یا دیگر خطاهای احتمالی چه باید کرد؟
همان طور که دستگاه خودپرداز ممکن است از پول خالی شود، دستگاه خودگردان هم ممکن است از اسکناس پر شود. در این گونه موارد، دستگاه به صورت خودکار به شعبه اطلاع می دهد و مسئولی از شعبه برای حل مشکل مراجعه می کند. همچنین بر روی دستگاه ها، راه های ارتباطی با بانک برای اطلاع رسانی مشکلات احتمالی درج شده است.
توصیههای امنیتی هنگام استفاده از خودگردان
توصیه میکنیم هنگام استفاده از خودگردانها نکات امنیتی زیر را رعایت کنید تا امنیت حسابها و کارتهای بانکی شما حفظ شود:
- حداکثر تعداد اسکناسهای قابلدریافت دستگاه 150 برگ است.
- اسکناسهای تاخورده و ناقص قابل قبول نیست.
دیدگاهتان را بنویسید